ЕЛЕКТРОНСКА БАЗА НА ПРОПИСИ, ПРЕСУДИ И ПРЕВОДИ

Контакт: 075 227 125, 02 3212 312

Адреса за е-пошта: kontakt@praksis.mk

Работно време: Пон - Пет(08:30 - 17:00)

Најава

Запамети ја лозинката

Ја заборавивте вашата лозинка?