ЕЛЕКТРОНСКА БАЗА НА ПРОПИСИ, ПРЕСУДИ И ПРЕВОДИ

Контакт: 075 227 125, 02 3212 312

Адреса за е-пошта: kontakt@praksis.mk

Работно време: Пон - Пет(08:30 - 17:00)

Контакт информации за ПРАКСИС

Адреса:
ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр.18, 1000 Скопје
Мапа на локација:
Телефонски број:
075 227 125, 02 3212 312
Адреса за е-пошта:
kontakt@praksis.mk

Контакт форма за прашања, забелешки и предлози

Име / Презиме
Адреса за е-пошта
Телефонски број
Прашање / Забелешка / Предлог
*Внесените податоци ќе се користат исклучиво за комуникација со лицето кое го поставило прашањето или ги дал забелешката или предлогот